Nikola Jokić saigrača uništio 'čudnim pićem': "Loše sam, loše"
Nikola Jokić odlučio je tokom slavlja žestoko napiti saigrača iz Nuggetsa (Foto: EPA)

Brown probao rakiju

Nikola Jokić saigrača uništio 'čudnim pićem': "Loše sam, loše"

Midhat Šljivak

Denver Nuggetsi su po prvi put u historiji osvojili naslov NBA prvaka. Tim iz Colorada imao je fenomenalnu sezonu i na kraju je na krilima Nikole Jokića uzeo prsten. Slavlje za mnoge traje i dalje, a Bruce Brown je osjetio svu snagu rakije koju mu je dao Jokić.

Košarkaši Denver Nuggetsa uveliko slave naslov NBA prvaka. Mnogi od njih odlučili su napraviti 'pijanku' nakon parade održane u četvrtak, a najžešći u svemu bio je Bruce Brown.

Ovaj 26-godišnji košarkaš uništio se od alkohola u Las Vegasu. Za sve krivi Nikolu Jokića koji mu je dao 'čudno piće'. Ispostavilo se da je to rakija.

"Loše sam, loše i krivim Nikolu Jokića", govori Brown u obraćanju putem Instagrama i nastavlja.

Oglasi

"Ne znam kako sam mu dopustio da me ovako napije. Ne znam šta mi je dao da pijem prošle noći, ali za sve je kriv broj 15", poruka je košarkaša Denver Nuggetsa.

Brown iza sebe ima jako dobru sezonu i bio je itekako bitan faktor u osvajanju titule NBA prvaka Nuggetsa. On je prosječno ubacivao 11.5 poena, hvatao je nešto više od četiri skoka i davao iznad tri asistencije po meču.

On je u NBA ligu stigao 2018. godine. Izabran je kao 42. pik drafta od strane Detroit Pistonsa, gdje je igrao do 2020. godine kada je u trejdu u kojem je učestvovao i Džanan Musa otišao u Brooklyn Netse.

Član Nuggetsa Brown postaje prošlog ljeta. Potpisao je dvogodišnji ugovor vrijedan 13 miliona dolara i to se ispostavio kao pravi potez rukovodstva tima iz Colorada.

U profesionalnoj karijeri ovaj košarkaš je na prosjecima od 8.5 poena i nešto više od četiri skoka po utakmici.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Najavljuje se Braunov odlazak iz Nagetsa pa mu je Jokić namjerno dao vojvođansku rakiju koja je 50 stepeni najmanje. Sad ćete vidjeti kad Brus ostane u Denveru za duplo manje novca :):):)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi