Play Off odradio posljednji trening pred Badel

Optimizam u sarajevskom timu

Play Off odradio posljednji trening pred Badel

Košarkašice Play Off Happyja večeras su u maloj dvorani KSC Skenderija odradile posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Badela 1862. 

Prije prvenstvene utakmice izabranice Gorana Loje čeka okršaj sa Badelom, a to će ujedno biti i veliki izazov za košarkašice Play Off Happyja koje su u prvoj utakmici odigranoj u Makedoniji slavile pobjede. 

U taboru sarajevskog kluba vlada optimizam i svi su uvjereni da mogu doći do pobjede nad Badelom, a kako je bilo na posljednjem treningu možete pogledati u našoj fotogaleriji. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Podsjećamo, utakmica između Play Off Happyja i Badela počinje u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti