Play Off siguran kod Mladog Krajišnika

Pobjedu slavila i ekipa Slobode

Play Off siguran kod Mladog Krajišnika

Košarkašice Play Off-a slavile su jučer sigurnu pobjedu u gostima kod ekipe Mladog Krajišnika rezultatom 83:71.

Ekipa Gorana Loje bolje je otvorila susret te su prvu dionicu riješili u svoju korist rezultatom 15:13, da bi do poluvremena prednost povećali na pet razlike (35:30).

Domaće košarkašice uspjele su u trećoj dionici nešto bolje odigrati te se dodatno približiti Play Off-u, ali ekipa iz Sarajeva je ipak odigrala sjajno posljednju četvrtinu te upisala sigurnu pobjedu 83:71.

Do trijumfa ih je vodila Nikolina Delić sa 18 poena, dok je Marković dodala 15. S druge strane, Milošević je bila najefikasnija na meču sa čak 27 postignutih koševa.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

U drugoj jučerašnjoj utakmici ekipa Slobode slavila je protiv Brčanke u gostima rezultatom 74:48. Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Goronja sa 27 koševa, dok je kod domaćih Bužanin ubacila 23 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi