Play Off ubjedljiv protiv Željezničara

Prvenstvo BiH za žene

Play Off ubjedljiv protiv Željezničara

ŽKK Play Off je danas u okviru prvenstva BiH savladao ŽKK Željezničar rezultatom 83:52.

U utakmici bez velike rezultatske neizvjesnosti, igračice Gorana Loje su tokom cijelog susreta kontrolisale rezultat i na kraju upisale visoku pobjedu.

Nakon prve četvrtine Play Off je vodio sa 19:10, da bi prednost do poluvremena narasla na +14 (39:25). U trećoj dionici otklonjene su i najmanje dileme oko pobjdnika, obzirom da je tu četvrtinu Play Off završio pri vodstvu od 62:33.

Posljednja dionica bila je samo formalnost, pa su domaće košarkašice upisale siguran trijumf protiv Željezničara, koji ni u jednom trenutku utakmice nije imao vodstvo.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Najefikasnija igračica utakmice bila je košarkašica Play Offa Nikolina Džebo sa 22 poena, a slijedila je košarkašica Željezničara Ariana Moorer sa 20 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi