Pojavio se i snimak: Dvojica navijača Clippersa teško pretučena u Phoenixu

Okršaj nakon meča

Pojavio se i snimak: Dvojica navijača Clippersa teško pretučena u Phoenixu

E. Škorić

Košarkaši Phoenix Sunsa pobijedili su LA Clipperse sa 104:103 i poveli sa 2:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije.

Sunsi i Clippersi odigrali su uzbudljiv meč sinoć, a DeAndre Ayton je u zadnjoj sekuzndi zakucavanjem preko Zubca donio trijumf svojoj ekipi.

Iako bez Chrisa Paula, Sunsi su uspjeli da odbrane ponovo domaći parket, mada treba istaći isto tako da je gostima nedostajao njihov najbolji igrač Kawhi Leonard.

Phoenix je do pobjede vodio Payne sa 29 poena i devet asistencija, dok je junak Ayton uspio da upiše 24 poena, 14 skokova i jednu asistenciju.

U ekipi Clippersa najefikasniji bio je Paul George sa 26 poena, šest skokova i šest asistencija.

Nakon utakmice, izbili su neredi, pa je došlo i do fizičkog obračuna među navijačima ovih timova. Domaći navijači provocirali su grupu gostujućih navijača, što je doveo do žestokog obračuna.

Jedan od navijača Clippersa želio se obračunati s navijačima Sunsa, a onda je nastao haos...

Top Komentari

DadiG
Tražili belaja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi