8

Komentari (8)

user1604155860
Kada ce te skinuti ovu sramotu od rezultata.
Hellas
Danas Bosna, sutra Igokea, ko da je bitno...
Mackintosh
41 razlike, idte igrajte kamena s ramena hadalji
Nele.
Treba se jednom sjest i odlucit jel treba K.K. BOSNA gradu il ne. Ako ne ugasit klub da se ne kalja casno ime prvaka Evrope.
Ars1946
Žalosno je da neko ponižava ime KK Bosne, sa skupom ovih lopova i kriminalaca, koji sada upravljaju KK Bosna Royal. Davno su trebali provesti STEČAJ kluba KK Bosna, zbog enormnog višemilionskog gubitka koji su napravili Konaković, Imamović i co....a odgovrne predati tužiteljstvu i naposlijetku strpati u zatvor.
Edward NewGate
Zalosno je u kakvoj situaciji je Bosna, kad se sjetim samo one ekipe sa Sasom Vasiljevicem, Lensom Viliamsom i ostalim kad su u gudier ligi dobijali Partizan, Zvezdu Olimpiju Cibonu itd.
K79
jeste drug al zato sad i imaju milionske dugove valjalo je placat sve te igrače, isto je uradila i tadašnja Sloboda Dita, u jadranskoj ligi borila se za final four i igrala kup koraca al poslije toga 2 miliona u minusu, samo sto je Bosna trebala uraditi istu stvar proglasit stecaj dati ime OKK Bosna i krenut iz pocetka do sada su mogli ponovno biti u vrhu pozdrav
Twista
Motaj kablove…sve veliki klubovi u regonu imaju tajkune iza sebe, bosna ima Bradica, dobro poznaje put do kancelarije ambasadora…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.