7

Komentari (7)

Sole
Zato je efikasan na fb
Alen23
tipka lik 100 statusa na dan adzo nas poput Dzumhura i Pjanica hahahahaha
Zeromalzinho
De nemojte pisat više molim vas, igrao 18 minuta zadnjih 15 minuta presjedio na klupi šut iz igre 2/3 slobodna bacanja 1/1 i 14 skokova. Onag gamada Lilard, Mcalum, Powel šutaju nogama na koš. Treba mjenjati sredinu Bilaps samo fura šutere nema tu hl**** za centra. A ti ljudi od gledaj koju utakmicu pa piši.
Zoilomas
bas tako, 14 skokova i 5 poena za 18 minuta......... pa za svaki play je nesta ucino haman
King_Kenny
@Zeromalzinho ...ja nekad imamo osjecaj da bi McCollum radije bacio loptu u aut nego je dodao Nurkicu na ziceru...sebicnijeg igraca u zivotu nisam vidio...Lillard i nekako,on ponekad i doda poneku,ali ovaj je prica za sebe.
Kremenko
Nurk treba prestati ići toliko u blokove, jer njegovi igači su ove godine manje efikasni. Promjenjena pravila i puno više kontakta je dozvoljeno. Ona Nance je samo stajao sa strane koša i donivao lake lopte za zakucavanje. Imao je 7/7 zato Nurk nije ulazio. Drugo Toronto nema centra nikako. Ili će Nurk dominirati ili klupa. Potpuno je izgubio ofanzivnu igru. Puno utakmica sa par šutrva a sad će igrati sve manje. Sam je kriv jer je odustao odnige u napadu.
BeskoPDX
Ja imam osjećaj kad CJ uzme loptu svi ostali mogu komotno se vratit u odbranu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.