8

Komentari (8)

King_Kenny
...nesto je utanjio sa skokovima skroz u zadnje vrijeme,ne prelazi 10 skokova...
Drakula
Ko jos prati kosarku,najgluplji sport na planeti
nestofino
@Drakula pa eto ti " Bošnjak POBJEGLICE" ti je ne pratiš a cijeli svijet je prati . ( Toliko o tvojoj pameti i razumu yebo te A.I a ti njega ).
Ja sam Bosanac za razliku od tebe BALIYO, koji se predstavljaš kao Bošnjak koji podržava Komšića ( mog havera iz rata i onog povjesničara Bećirovića) a drkas racku vani.
Ne seri ni ti više yebem te usta ta žvaljava. Čitam danima šta pišeš o evo OSOBNO ću yebati i tebe i reprezentaciju Hrvatske.
Yebem i tebe i njih SMRADU.
SIKTER p ti m i piše ti ( mješanac) koji je RVI 100% pripadnih PONOSNE ARBiH a ja sam " ostali " BOSANAC za razliku od tebe Bošnjak.
Pljuc
user1667575277
@drakulica ti je Bosnjak šokac A nesto nije na nivou Juka zadnje vrijeme. Svojom visinom bas ne dominira u skoku,ili covjek jednostavno ne zeli da se trosi hehehe. Zivio ti nama Jusufe sine Bosanski
nestofino
**** ti Alija tetku u ***** . I moj je drug Željko ****m te usta žvaljava da te ****m i Alija i SDAte ****la u tu glavu mahnitu. Boli me ***** šta si ti budalo jedna . I ja sam se u rovu borio sa Željkom ****m ti sve da ti ****m POBJEGLICE. MRŠ U P.M.
nestofino
Pobjegliceeeeee prc
koraj
Nurkic na parketu proveo 27 poena????
samkoza
Oj ja kontam joj gledaj mrcine razvalio ih 27 ubacio kad vidim dole 14, kako me zah**** lol.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.