Postignut dogovor, Repeša ima novi klub

Po drugi put u Bologni

Postignut dogovor, Repeša ima novi klub

Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije BiH Jasmin Repeša vraća se na mjesto uspjeha.

Posljednji Repešin angažman bio je u podgoričkoj Budućnosti prošle godine, a svoju karijeru ovaj iskusni stručnjak nastavit će u Italiji, gdje preuzima Fortitudo.

Italijanski medij "Corriere di Bologna" javlja da je Repeša dogovorio sve uslove sa pomenutim klubom i da će početkom sljedećeg mjeseca potpisati trogodišnji ugovor (2+1).

Za Repešu je ovo ujedno i povratak u klub koji je vodio od 2002. do 2006. godine, i to s uspjehom, budući da je sa Fortitudom bio prvak Italije.

Potražite više informacija na temu Lega A:

Repeša će na klupi Fortituda naslijediti Antima Martinu koji u posljednje vrijeme nije bio u najboljim odnosima s klupskim rukovodstvom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi