Potez za pohvalu: Jusuf Nurkić igrao humanitarni meč u Živinicama
Bh. centar odlučio pomoći (Foto: EPA)

Tu su bili još Bajramović, Bavčić...

Potez za pohvalu: Jusuf Nurkić igrao humanitarni meč u Živinicama

M. Šljivak

Košarkaš Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić pojavio se večeras na humanitarnoj utakmici u Živinicama.

U meču koji je organizovan kako bi se pomoglo teško povrijeđenom momku iz Živinica Hakiji Osmanoviću, Nurkić je odlučio da se pojavi i da pruži podršku u brobi za život.

Pored Nurkića na parketu u Živinicama su se pojavila poznata imena bh. košarke među kojima su Kenan Bajramović, Edin Bavčić, te bivši omladinski reprezentativac BiH koji je također iz Živinica Mirza Bulić.

Sav prihod od večerašnjeg meča otići će za liječenje Hakije Osmanovića, a na ulazu u dvoranu postavljena je i kutija gdje su gledaoci sami određivali koliko će novca ostaviti.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zaista potez za svaku pohvalu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi