Potpredsjednik Fenerbahcea: Vesely je sretan u Istanbulu, navijači ne trebaju brinuti

Nakon pisanja o interesu Barcelone za sjajnog Čeha

Potpredsjednik Fenerbahcea: Vesely je sretan u Istanbulu, navijači ne trebaju brinuti

Turski Fenerbahce pretrpio je velike promjene uoči nove sezone. 

Najveća je svakako ona na klupi istanbulskog tima jer je umjesto Željka Obradovića na klupu došao aktualni izbornik Srbije Igor Kokoškov.

Tim su napustili Nikola Kalinić, Luigi Datome te Kostas Sloukas, košarkaši koji su potpisali najveće uspjehe ovog tima. Jedan od starosjedilaca u klubu je češki centar Jan Vesely o kojem se zadnjih dana mnogo govori u kontekstu odlaska u Barcelonu. Međutim, potpredsjednik kluba Semih Ozsoy otklonio je sve upitnike:

"U klub nije došla nikakva ponuda za Jana. Upravo sam bio s njim, potvrdio mi je da je sretan u Istanbulu. Svjesni smo da se s vremena na vrijeme puštaju ovakve vijesti, no zaista nema ponuda za njega, naši navijači mogu odahnuti" - kazao je Ozsoy.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Vesely za iduću sezonu ima garantirani ugovor bez ikakve mogućnosti otkupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi