Pomoćni trener KK Spars

Prašović: Protiv Kaknja smo dužni pružiti dobru partiju

S. Mlaćo

Košarkaški Sparsa sutra će u zaostalom susretu 9. kola Lige 10 naše zemlje ugostiti KK Kakanj, te pokušati upisati prvu pobjedu u 2017. godini.

Svjesni su u Sparsima da neće biti nimalo lako te da Kakanjci imaju veoma kvalitetnu ekipu predvođeni sa klupe selektorom naše juniorske reprezentacije Josip Pandžom.

"Naravno da želimo pobjedu. Domaćini smo poslije pauze i lošeg izdanja protiv Bosne i dužni smo pružiti jednu dobru partiju, te se pripremamo na jednom visokom nivou. Dalibor Peršić sutra neće nastupiti, dok su ostali igrači u konkurenciji i željni su dokazivanja", kazao je za SportSport.ba pomoćni trener KK Spars Admir Prašović.

Sparsi i u drugom dijelu sezone imaju svoje ciljeve.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Nama je cilj ove sezone Liga 6 uz promociju mlađih igrača. Gajimo taj način i model igre, da nemamo problem sa zaštićenim godištem. Serija utakmica koja ide u januaru je od jednog krucijalnog značaja i da pokažemo da li smo u vrhu ili u borbi za opstanak", dodao je Prašović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi