Preminuo mlađi brat zvijezde Cleveland Cavaliersa

U 27. godini

Preminuo mlađi brat zvijezde Cleveland Cavaliersa

M. Šljivak

Kirk Korver, najmlađi brat šutera Cleveland Cavaliersa Kylea Korvera, preminuo je sinoć u 27. godini.

Kirk se iznenada razbolio prošle sedmice. Bolest je bila prejaka i 27-godišnjak je sinoć izgubio bitku za život usljed komplikacija koje su nastale u borbi protiv nepoznate bolesti.

"Tužni smo što vam moramo saopštiti da je brat Kylea Korvera, Kirk, preminuo. Kyle je dobio slobodno i biće uz porodicu. Izražavamo duboko saučešće porodici", saopšteno je iz Clevelenad Cavaliersa.

Kirk Korver je rođen 1990. godine. Završio je univerzitet Missouri-Kansas City i bio je najmlađi od četvorice braće. Iako nije ostvario veliku karijeru imao je zapaženu ulogu na koledžu gdje je u pet godina bio postao 32. strijelac u historiji.

"Velika tuga je među nama što smo izgubili našeg bivšeg studenta-košarkaša. Bio je izuzetan čovjek. Naše saučešće porodici Korver. Nedostajaće nam i zauvijek ćemo ga se sjećati"; poručili su sa univerziteta Missouri-Kansas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi