Preminuo mladi košarkaš Igokee Srećko Forcan

Nakon višednevne borbe za život nakon prometne nesreće

Preminuo mladi košarkaš Igokee Srećko Forcan

Užasne vijesti danas stižu iz aleksandrovačke Igokee. Srećko Forcan (16), kadet Košarkaškog kluba Igokea, umro je danas od posljedica teških ozljeda koje je zadobio u prometnoj  nesreći, priopćio je klub iz Aleksandrovca.

Ovaj 16-godišnjak je nastupao za kadetski tim Igokee, kao i mlađe selekcije BiH i Srbije.

„Njegovi drugovi iz kadetske selekcije našeg kluba su danas osvojili titulu prvaka BiH, ali radosti nema. Svi u klubu smo u nevjerici da se nešto takvo dogodilo i da naš uvijek nasmijani Srećko nije više s nama. Srećko je bio najbolji momak, primjeran, talentiran reprezentativac. Počivaj u miru“, priopćili su iz Igokee.

Srećko je nedavno doživio prometnu nezgodu vozeži bicikl a najvažniju utakmicu, onu za život ovaj mladić je danas izgubio. Redakcija portala SportSport.ba ovim putem izražava iskreno saučešće obitelji i prijateljima pokojnog Srećka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti