Primitivizam u Zadru: Navijači vrijeđali Džanana Musu

Ne podnose bh. košarkaša

Primitivizam u Zadru: Navijači vrijeđali Džanana Musu

Košarkaši Zadra nanijeli su večeras prvi poraz Cedeviti u okviru hrvatske A1 lige rezultatom 83:72, ali rezultat je pao u drugi plan jer je domaća publika ponovo vrijeđala našeg reprezentativca Džanana Musu. 

Musa je očito trn u oku navijačima Zadra koji su mu i večeras prilikom apsolutno svakog kontakta sa loptom zviždali, a osim toga bilo je i poruka: "Musa, Turčine, napuši se ku**ine".

Inače, Džanana je na večerašnjem susretu ubacio četiri poena, dok je drugi bh. reprezentativac Andrija Stpanović imao 12 ubačaja.

Top Komentari

prsatidado
Mislim da nam svima sada treba biti jasno u kakvom okruženju živimo. Naša tolerancija će nam opet koštati glave..
18 0
Keno
A najjace od svega je da se ovi hrvati prave kao neki evropljani, moderni i porgresivni. Bilo bi smijesno da nije zalosno. hrvati kao i srbi su samo hrabri kad ih ima u nekim navijackim grupama ili u bilo kakvom prednost nad nemocan narod, nema tu hrabrost nit moc nikakva, samo seljakluk od iskompleksirani primitivaca
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi