6

Komentari (6)

Keno
A najjace od svega je da se ovi hrvati prave kao neki evropljani, moderni i porgresivni. Bilo bi smijesno da nije zalosno. hrvati kao i srbi su samo hrabri kad ih ima u nekim navijackim grupama ili u bilo kakvom prednost nad nemocan narod, nema tu hrabrost nit moc nikakva, samo seljakluk od iskompleksirani primitivaca
Dusko Dugousko
A nisu druze problem Hrvati.ovi u zadru su stoka nevidjena.oni misle da su oni neko i nesto i da se oko njih sve okrece.neka ih je Mornar otresao.
Keno
ja u bosni jos trebam da vidim da se skupi navijacka grupa (bosnjacka) i sistematski vrijedja neko dijete iz hrvatske ili srbije, prelazi sve mjere. I momak mora da trpi i glumi da necuje, da jos nebi dobio batine uz vrijedanje.
prsatidado
Mislim da nam svima sada treba biti jasno u kakvom okruženju živimo. Naša tolerancija će nam opet koštati glave..
Lud
Nije ovo prvi put svaki put u zadru ista prica!!! Njihova bruka! Ustaske picke...
prsatidado
Najjadnije što su roditelji od ovih balavca većinom bili partizani.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti