Problemi za Cavse: Thompson van stroja zbog povrede

Centar Clevelanda pretrpio istegnuće skočnog zgloba

Problemi za Cavse: Thompson van stroja zbog povrede

Nakon velikog trejda u kojem su put Clevelanda krenuli Hood, Clarkson, Nance i Hill činilo se da su problemi koji su mučili Cavalierse većim dijelom sezone konačno prošlost.

Ipak, nakon dvije impresivne partije "redizajniranih" Cavsa, ponovo je uslijedio period nešto slabijih igra, a sada bi velike probleme ekipi iz Clevelanda mogla napraviti i povreda Tristana Thompsona.

Naime, Thompson je nagazio stopalo protivničkog igrača tokom susreta Cavsa i Nuggetsa proteklog vikenda, te je tada zadobio povredu.

Iako je on nastavio igrati nakon ove situacije, naredne noći je njegov zglob značajno natekao, pa je podvrgnut pregledima koji su otkrili istegnuće desnog skočnog zgloba.

Thompson će tako morati na pauzu, te će sigurno propustiti nekoliko narednih utakmica Cavaliersa, a ljekarsi tim koji će pratiti njegov oporavak će procijeniti kada će se on moći priljkučiti ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije