Promo na krilima Križanovića slavio u Tešnju

Sjajan meč

Promo na krilima Križanovića slavio u Tešnju

S. Mlaćo

Ekipa Promo Donji Vakuf sinoć je nakon mnogo uzbuđenja slavila protiv posljednje ekipe na tabeli “Gradine” Tešanj reultatom 87:89.

Promo je ušao u utakmicu kao favorit ali Gradina je bila ta koja je bolje ušla u utakmicu i držala konstantno prednost da bi na odmor otišla sa +9. Rezultat je glasio 47:38.

U drugom poluvremenu dosta bolja igra Proma, a treći period igre Promo je slavio 33:18. Četvrta četvrtina i prava infarkt završnica, ponajviše zahvaljujući čudnim odlukama sudijske trojka koja je održavala Gradinu u igri.

Na kraju Promo je uspio slaviti pobjedu 89:87.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Ranko Križanović sa 38 poena je predvodio napad Proma, a pratili su ga Alkić sa 15 i Rešidović sa 14 poena.

Kod domaćih istakli su se Bešo i Ibrahimkadić sa po 19 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi