Prva fotografija Ognjena Kuzmića poslije teške nesreće

Košarkaš se oporavlja

Prva fotografija Ognjena Kuzmića poslije teške nesreće

Dobojlija Ognjen Kuzmić oporavlja se uspješno od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Ovaj košarkaš koji nastupa za Crvenu zvezdu je prije deset dana zadobio teške povrede u sudaru dva luksuzna automobila i iz Banjaluke je istog popodneva prebačen u Beograd u komi.

Za oporavak od velikog značaja bilo je to što je Kuzmić bio zdrav, jak, i organizam je mogao da mu izdrži sve povrede, kasnije operacije, kao i oporavak od iste, a u bolnici je počeo čak i da se kreće.

U posjetu Kuzmiću dolaze redovito članovi porodice - roditelji, supruga i djeca, kao i prijatelji, a jedna od posjeta njegovi najbliži iskoristili su i kako bi se fotografisali.

Fotografiju je na svom Twitter profilu prvi objavio novinar RTS-a Marko Ljubomirović.

"Prva fotografija Ognjena Kuzmića sa porodicom poslije teške saobraćajne nezgode i ozbiljnih povreda. Lično, ovo mi je prilično ohrabrujuće i bolje nego što sam negdje očekivao da vidim. Napred Kuz!", napisao je Ljubomirović.

Kuzmić će do daljnjeg ostati pod medicinskim nadzorom, a onda mu slijedi i rehabilitacija kada izađe iz bolnice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi