Kuzmiću podrška stigla i iz Partizana

Svi uz stradalog košarkaša

Kuzmiću podrška stigla i iz Partizana

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Ognjen Kuzmić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Prijedor - Banjaluka.

Kuzmić je bio na svadbi, a stradao je nakon što se sa Porscheom vraćao, te je u blizini Banjaluke autom udario u BMW-a.

Zadobio je teške povrede glave i grudnog koša, a podrška je stigla i od strane ljutog rivala Crvene zvezde, ekipe Partizana.

"Izdrži Kuz. Reprezentativcu Srbije i košarkašu Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću želimo brz i uspješan oporavak", navodi se na Twitteru Partizana.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Naravno, sada je rivalstvo najmanje bitno, svi u Partizanu žele da Kuzma preživi, a trenutno se nalazi u komi u beogradskoj bolnici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi