Ognjen Kuzmić još uvijek životno ugrožen, a fotografija slupanog automobila je užasna

Bori se za život

Ognjen Kuzmić još uvijek životno ugrožen, a fotografija slupanog automobila je užasna

M. Šljivak

Ognjen Kuzmić, centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Prijedora.

Do udesa je došlo kada se Porše za čijem je volanom bio Kuzmić i u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i bh. bokser Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

Scene sa mjesta nesreće su zaista užasne, a fotografija njegovog automobila dovoljno govori o kakvoj nesreći se radilo.

Kuzmić je pretrpio teške povrede glave i grudnog koša i još uvijek se nalazi u komi. Njegovo stanje je i dalje teško i životno je ugrožen.

Povrijeđeni Bogdan Ilić je također imao teške povrede glave i kao Kuzmić je na aparatima za disanje i njegovo zdravstevno stanje se prati.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Sa druge strane bh. bokser Dražen Janjanin je imao lakšu povredu ruke i srećom je prošao bez težih povreda, kao i njegov kolega iz automobila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi