Radonjić: Još uvijek je rano za povratak Mitrovića

Oglasio se trener Zvezde

Radonjić: Još uvijek je rano za povratak Mitrovića

D. Vejo

Luka Mitrović neće biti u mogućnosti da pomogne svom timu u naredno meču Eurolige protiv Darussafake, rekao je danas strateg Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

Povreda skočnog zgloba još uvijek nije sasvim sanirama. Tako misli trener crveno-bijelih. Krilni centar crveno-bijelih vratio se u trenažni proces i radi sa timom, međutim Radonjić se ne bi izlagao riziku.

"Jeste, Luka je imao tu povredu. Trenirao je i dok ekipe nije bilo tu tako da se postepeno vraća u sistem i mislim da će kroz nekoliko dana biti potpuno spreman. Povreda nije ozbiljnije prirode, ali ozbiljna je u toj mjeri jer ne može da daj svoj maksimum tokom treninga. Sa njim će stručni tim odraditi testove kako bi mogli vidjeti za koliko bi otprilike dana on mogao biti potpuno spreman", kazao je za srbijanske medije trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Meč između Crvene zvezde i Darussafake igra se u četvrtak od 20 sati u Kombank Areni u sklopu pretposljednjeg kola Top 16 faze Eurolige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi