Simonović: Osjećamo umor, ali idemo do kraja

Košarkaš Zvezde pred revanš meč u Zagrebu

Simonović: Osjećamo umor, ali idemo do kraja

D. Vejo

Traži se drugi finalist doigravanja ABA lige. Na redu je revanš meč između Cedevite i Crvene zvezde Telekom koji se igra u Zagrebu. Crveno bijeli su u prvoj utakmici odnijeli pobjedu rezultatom 97:88 i tako jednom nogom zagazili u finale. 

Ipak, da meč u Zagrebu neće biti ni malo lak dobro zna i iskusni šuter crveno-bijelih. O utakmici u Zagrebu pričao je za srbijanske medije Marko Simonović.

"Cedevita je jedna veoma jaka ekipa puna iskusnih igrača. Smatram da nas očekuje jedan veoma težak meč u Zagrebu. Prvi meč je riješavan na jednu loptu, te mislim da će tako biti i u utakmici koja dolazi", kazao je za medije Zvezdin iskusni šuter.

Pored igrača, svoje mišljenje dao je i strateg crveno-bijelih.

"Moji igrači su premoreni. Nakon mečeva Eurolige čeka nas doigravanje u ABA ligi. Imamo naspram sebe jednog veoma jakog protivnika koji igra sjajno kod kuće. Da bi stigli do pobjede i plasmana u finale moramo da odigramo jednu veoma kvalitetnu utkmicu, te se ne smijemo nikako opuštati", istakao je Dejan Radonjić.

Utakmica između Cedevite i Crvene zvezde Telekom igra se sutra od 20 sati u Zagrebu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti