"I Golden State bi pao pred beogradskom publikom"

Košarkaš Bayerna pred meč sa Zvezdom

"I Golden State bi pao pred beogradskom publikom"

Crvena zvezda će večeras u direktnom okršaju sa Bayernom odlučivati o plasmanu u TOP 16 fazu Eurolige.

Uoči utakmice koja će se igrati u prepunom Pioniru, za medije je govorio Duško Savanović, srbijanski košarkaš iz redova njemačkog prvaka..

"U Euroligi ove sezone nema dominantne ekipe. Najveće razočaranje je Real Madrid, ali je i Khimki podbacio. Zvezda je imala problema na startu sezone, ali su se stvari posložile vrlo brzo", započeo je Savanović, te nastavio:

"Svi znamo kakva je atmosfera kada Crvena zvezda igra u Pioniru. Pred beogradskom publikom bi pao i Golden State, a kamoli neki drugi klub. Bez obzira na to, mi se nećemo predati i pokušat ćemo se plasirati u TOP 16 fazu".

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Duško Savanović (32) je u svojoj karijeri igrao za Borac, FMP, Unics, Cajasol, Valenciju, Anadolou Efes i Bayern Munchen, čiji je član od 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.