"Probaćemo da iznenadimo CSKA"

Trener Crvene zvezde

"Probaćemo da iznenadimo CSKA"

Košarkaše Crvene zvezde očekuje vjerovatno najteži ispit ove sezone.

U okviru 15. kola Eurolige, crveno-bijeli će u Kombank Areni dočekati aktuelnog prvaka, ekipu CSKA.

Trener srbijanskog šampiona Dejan Radonjić izjavio je da neće biti ni malo lako, ali se ipak nada dobroj atmosferi i predstavi svog tima.

"Godinu ponosa i dike završavamo susretom sa prvakom Evrope, još jedno veliko košarkaško veče u Beogradu. Pričati o CSKA je lako, predvode ga Teodosić i De Colo, ali i ostali igrači su kvalitetni, što su pokazali u njihovom odsustvu. CSKA je i ove godine glavni pretendent za trofej Eurolige. Daćemo sve od sebe da dobrom igrom proizvedemo ogromno zadovoljstvo našim navijačima", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

"Svjesni smo velikog napadačkog kvaliteta CSKA, daju u prosjeku 90 poena po meču. Poređenja radi otišlo nam je ljetos šest igrača, njima jedan, kada se pričamo o kontinuitetu. Za nas nije dobar momenat ni to što su izgubili u prošlom kolu od Fenerbahčea na svom terenu", dodao je Radonjić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Meč između Crvene zvezde i CSKA na rasporedu je sutra od 19 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi