Radonjić: Očekujem fantastičan ambijent

Trener Crvene zvezde

Radonjić: Očekujem fantastičan ambijent

Košarkaši Crvene zvezde sutra će od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Žalgiris u okviru 10. kola Eurolige. 

Trener srbijanskog šampiona Dejan Radonjić bio je i više nego jasan uoči duela sa litvanskim timom.

"Biće veoma teško, toga sam apsolutno svjestan. Očekujem da u fantastičnom ambijentu izdignemo iz ovog, za nas veoma opterećujućeg momenta i da probamo da dođemo do još jedne pobjede. Idemo sa svim onim što imamo, biće nas mnogo u sali", rekao je Radonjić.

"Siguran sam da ćemo dati sve od sebe, a teško je procijeniti zašta će to da bude dovoljno. Utakmica je nešto živo i momenti odlučuju kako će to da se razvija. Svaki igrač treba da da sve što ima od sebe", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Crveno-bijeli su sa četiri pobjede i pet poraza smješteni na 10. poziciju, dok je Žalgiris sa trijumfom manje na 13. mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi