Ratnici pali u Oracle Areni, Clippersi rutinski slavili

Sunsi prejaki za Kingse

Ratnici pali u Oracle Areni, Clippersi rutinski slavili

E. Ganibegović

Košarkaši Phoenix Sunsa su bezvećih problema došli do pobjede protiv Sacramento Kingsa sa 111:101, dok su Charlotte Hornetsi priredili iznenađenje, te slavili protiv aktualnih prvaka Golden State Warrioesa rezultatom 100:111.

Sunsi su već poslije prvog poluvremena imali osjetljivu prednosti, a ona je iznosila devet poena. Ali, u nastavku meča znatno bolja igra Kingsa, koji zaostatak smanjuju na pet poena. No, posljednja dionica prošla je u znaku Phoenixa koji je pokazao više i stigao do zaslužene pobjede.

Devin Booker i TJ Warren su predvodili pobjednički sastav sa po 26 poena, dok je na drugoj strani Zach Randolph brojao do 14.

Hornetsi su igrali sjajno protiv Warriorsa i na kraju stigli do iznenadne pobjede u Oaklandu.

U prvom dijelu susreta se vodila tijesna borba, pošto su Hornetsi imali tri poena prednosti nakon prve dionce, a domaćini su uspjeli da dođu do poravnanja, pa se na odmor otišlo rezultatom 53:53.

Treća i četvrta četvrtina su pripale Howardu i društvu. Igrali su sjajno i tako upisali pobjedu, iako možda ni sami nisu vjerovali da će doći do nje.

Dwight Howard je u redovima Charlottea bilstao sa 29 poena i 12 skokova, dok je za Ratnike Kevin Durant stao na 27.

LA Clippersi su u posljednje susretu noći slavili pobjedu nad LA Lakersima rezultatom 106:121.

Tijekom cijele utakmice Clippersi su imali prednost koju nisu ispuštali do kraja, pa su tako zasluženo trijumfovali.

Blake Griffin je u pobjedničkoj momčadi ubacio 24 poena, ali isto tako treba spomenuti Miloša Teodosića koji je ubacio 11 poena i tome dodao sedam asistencija. Jordan Clarkson je za Lakerse brojao do 20.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi