Fantastični Carter sa 40 na leđima srušio Cavse

Warriorsi slavili, također i Medvjedi

Fantastični Carter sa 40 na leđima srušio Cavse

E. Ganibegović

Odigrane su i posljednje utakmice večerašnjeg programa NBA lige, a Sacramento Kingsi su priredili iznenađenje Cleveland Cavaliersima, koje su pobijedili sa 109:95.

Kingsi su od samog početka meča igrali sjajno, te su poslije prve dvije četvrtine imali sedam poena prednosti.

Međutim, Cavsi su tijekom treće dionice igrali nešto bolje, pa su rezultatski zaostatak smanjili na pet poena razlike. Izgledalo je kao da King i društvo mogu da se vrate u meč i dođu do pobjede, ali do toga nije došlo jer su Kingsi su kraja igrali sjajno i tako stigli do pobjede.

Lebron James je bio najbolji pojedinac u redovima Cavsa, pošto je ima triple-double sa 16 poena, 14 asistencija i 10 skokova, dok je u pobjedničkom sastavu Vince Carter brojao do 24. Naravno, treba spomenuti kako je Bogdan Bogdanović odigrao odličan meč, te je ubacio 16 poena.


Rezultati ostalih utakmica:

Golden State Warriors - Utah Jazz 126:101

LA Lakers - Memphis Grizzlies 99:109

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti