LeBron: Durant me je dva puta faulirao, ali šta da se radi

Prokomentarisao sporne detalje

LeBron: Durant me je dva puta faulirao, ali šta da se radi

Finiš sinoćnje utakmice Golden Statea i Clevelanda obilježile su diskutabilne sudijske odluke na štetu LeBrona Jamesa, koje su možda i odlučila ovaj meč.

Prva situacija je bila kada je Durant faulirao Jamesa, koji je zbog toga izašao van granica igrališta, ali sudije nisu donijele odluku u korist košarkaša Clevelanda.

Druga "greška" viđena je možda i u odlučujućem napadu. Pri rezultatu 95:92 za Golden State na 30-ak sekundi do kraja, James je krenuo na koš Warriorsa gdje je zaustavljen od strane Duranta, po mišljenju mnogi uz čist faul.

O tome je nakon utakmice govorio i LeBron James, koji je poručio da je oba puta bio fauliran.

"Durant me je dva puta faulirao, ali šta da se radi povodom toga?", kratko je poručio LeBron James.

Na kraju, Golden State je slavio rezultatom 99:92, a u nastavku pogledajte detalj koji je izazvao mnogo polemike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti