Razić: Imamo dosta problema sa sastavom , ali pokušaćemo pomrsiti račune gošćama iz Banja Luke
Adna Razić talentovana košarkašica (broj 13) u dresu Jedinstva

Košarkašica Jedinstva za SportSport.ba pred sutrašnji susret

Razić: Imamo dosta problema sa sastavom , ali pokušaćemo pomrsiti račune gošćama iz Banja Luke

E. Dindić

U okviru 19.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkašice na parketu Mejdana sastaće se ekipe domaćeg Jedinstvo Piemontea i ekipa Mladog Krajišnika iz Banja Luke. 

Domaći tim igra zaista nikada lošiju sezonu, dok gošće iz Banja Luke dolaze sa namjerom da ostvare novu pobjedu kako bih što više učvrstili poziciju koja vodi u Ligu za Prvaka.

Mlada i talentovana košarkašica domaćeg sastava Adna Razić za SportSport.ba iznijela je očekivanja od sutrašnjeg susreta.

"U subotu nas očekuje veoma teška utakmica gdje je ekipa Mladog Krajišnika apsolutni favorit. Nastupićemo i bez dvije važne košarkašice iz prve petorke Jasmine Ahmetbegović i Naide Nurkić što će dodatno da nam oteža situaciju. Međutim to ne znači da ćemo se mi predati, pokušaćemo da pružimo ekipi iz Banja Luke žestok otpor, pa na kraju ako nas pobjede stisnuti ruku i čestitati.", završila je Razić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo susret između Jedinstvo Piemontea i Mladog Krajišnika na rasporedu je sutra sa početkom u 16:30 h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi