Emotivna objava Razije Mujanović nakon velikog uspjeha: "Otišli smo, a dalje znate..."

BiH među šest u Evropi

Emotivna objava Razije Mujanović nakon velikog uspjeha: "Otišli smo, a dalje znate..."

Admin Čaušević

Zašto je Bosna i Hercegovina među šest najboljih ženskih reprezentacija svijeta sigurno zasluge ima i Razija Mujanović.

Nakon što je savladana Švedska 82:63 i izborene kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo legendarna bh. košarkašica se oglasila na Facebooku.

"Bosna i Hercegovina je među šest najboljih na FIBA Women's EuroBasket ! Idemo naredne godine u Australiju da se borimo za plasman na Svjetsko prvenstvo!

Za Valensiju me vežu posebne emocije, ovdje se osjećam kao kod kuće. Ovdje smo moj pokojni trener Miki i ja ispisali historiju ženske košarke. Sinoć sam sanjala da je na tribinama i da nas gleda. Ova pobjeda je za tebe treneru i za sve vas koji nas pratite od prvog dana."

"Prije odlaska na pripreme imala sam žustre rasprave sa prijateljima iz svijeta košarke. Rekli su mi da je uspjeh što smo se plasirali i da nam treba biti cilj da odemo i da se ne obrukamo.
Rekla sam im da ova ekipa i ja nemamo takav mentalitet."

Oglasi

"Ako ćemo ići sa bijelom zastavom, onda bolje da ostanemo kući i gledamo utakmice preko TV ekrana. Rekla sam im, ako idemo, onda idemo sa mislima da svakoga možemo pobijediti."

#Pobjeda 🇧🇦 82 - 63 🇸🇪 Bosna i Hercegovina je među šest najboljih na FIBA Women's EuroBasket ! Idemo naredne godine u...

Posted by Razija Mujanović on Saturday, June 26, 2021

"Ako idemo, onda idemo da se borimo i da nas na kraju utakmice nagrade aplauzom i ovacijama. Ako idemo, onda idemo da nakon utakmice izađemo uzdignute glave sa parketa bez obzira na rezultat."

"Otišli smo, a dalje znate...Radujte se, idemo daljeeee! Volim te Bosno i Hercegovino", poručila je Mujanović.

Podsjećanja radi, Bosna i Hercegovina predvođena fenomenalnom Jonquel Jones je pobijedila Belgiju, Tursku, Hrvatsku i Švedsku, dok su upisani porazi od Slovenije i Francuske.

Top Komentari

Edberg
Mentalitet!!! Zato ste tu gdje jeste.
9 0
karlhajncbrazzzo
To je taj pobjednički mentalitet koji ima naša Razija Mujanović. Jedna jedina u Košarkaškoj Kući slavnih, a naša! Volim te Razo!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi