Razija Mujanović se oglasila nakon velike pobjede, poruka ponosa i čiste emocije

Košarkašice među osam u Evropi

Razija Mujanović se oglasila nakon velike pobjede, poruka ponosa i čiste emocije

Haris Zilić

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je trijumfom protiv Hrvatske 80:69 izborila plasman u četvrtinu finala Eurobasketa.

Nakon velike pobjede oglasila se i legendarna Razija Mujanović, koja je tim menadžer naše selekcije.

"Nikad nas nemojte otpisati! Ako vas zanima šta je košarka sa svim svojim elementima, onda mislim da je ova ekipa primjer za školske udžbenike. Bosna i Hercegovina je među osam najboljih u Evropi! Čista emocija i košarka sa izvornim postavkama. Niko nema srce kao mi.

Raduj se narode, mi igramo za vas", poručila je Razija Mujanović.

Naše djevojke će u četvrtini finala igrati protiv prvog favorita turnira selekcije Francuske, a ovome dodajmo da će šest najboljih selekcija sa Eurobasketa izboriti plasman na Mundobasket.

Dakle, pred našim djevojkama su još minimalno dvije utakmice na Eurobasketu, a u slučaju iznenađenja i plasmana u polufinale, još tri meča.

Top Komentari

Klicko
Razo,da samo znas...koliko sam ga puta bacio na tebe...
2 6
emanuelmacron
draga Razo vristo sam i u Mejdanu ko lud kad si rasturala,pa dokle viseRazo.Fala ti sto si me vratila u mladost.Ali ovaj put ti nije tesko imas strasne ucenice.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti