Ražnatović o Laziću i Guduriću: Previše je rano za pregovore

Menadžer dvojice igrača Crvene zvezde Miško Ražnatović

Ražnatović o Laziću i Guduriću: Previše je rano za pregovore

D. Rakanović

Nakon što su se tokom dana pojavile informacije da su za usluge igrača Crvene zvezde Marka Gudurića i Branka Lazića zainteresovani španski velikani Real Madrid i Barcelona, stigao je demant njihovog menadžera.

Miško Ražnatović se oglasio na svom Twitter profilu i demantovao da su pregovori u toku, jer je kako je kaza, i više nego rano za razgovore.

"Sve informacije koje se volšebno pojavljuju baš u toku finalne serije (ABA lige prim. out), o navodnim prelascima naših klijenata iz Crvene zvezde nisu vrijedni komentara!", napisao je Ražnatović na Twitteru.

U drugoj poruci je naglasio da je rano za bilo kakve razgovore.

"Lazić i Gudurić kao i ostali, imaju sjajnu sezonu i sigurno će biti dosta interesa, ali do sada nikakvih razgovora nije bilo. Više nego rano", poručio je Ražnatović.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi