5

Komentari (5)

opasni12
Ima jedna navijačka grupa isto se tako ponaša prema klubu i igračima! Ulica vodi klub.. Inače ime te grupe je Torcida! Koja inače pomaze klubu tako sto klub zbog njih plati i do 2-3 miliona kazne godišnje!
magistar
Domaceg kvalitetnog pleja treba tri puta jace podrzati nego stranca. Glupsoni
user85
I otac i sin se zovu Filip?
VelaHavle
Cetnicka posla..
dinas
Koji debili mogu ovo raditi svojim igracima dok pobjedjuju Olimpiakos?Sto je najgore sto se ti tkz navijaci sastoje od 10%mafije i 90 %djecurlije kojim je tih 10%uzor u zivotu sto je najveci poraz drzavi a posebno sportu jer ti navijaci nemaju nikakve vese sa sportom.Klub koji dozvoli da se ivakvi ista pitaju postaju njihovi taoci.Zato u Engleskoj ide zabrana dolaska na stadion bilo kome ko se ogrijesi o klubska pravila ili zakon i zbog toga su klubovi tako jaki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.