Razočarenje u Crvenoj Zvezdi: "Nisam doživio ovakvo nešto"

Navijači nemilosrdni prema playmakeru

Razočarenje u Crvenoj Zvezdi: "Nisam doživio ovakvo nešto"

Samir Mlaćo

Crvena Zvezda je savladala Olimpijakos 88:81, no ovaj meč obilježile su i poprilično ružne scene u kojima je deblji kraj izvukao član Beograđana Filip Čović.

Naime, Čović je na udaru navijača Zvezde još od meča sa Partizanom gdje je napravio veliku pogrešku koja je kasnije presudila njegovom timu.

Sada su ga odlučili vrijeđati, što je razočaralo njegovog oca Filipa, inače prvog čovjeka kluba.

U šoku je i trener Šakota.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"U 46 godina karijere nisam doživio ovakvo nešto. Nepošteno je ovo ponašanje, zaista... Nama je Filip najbolji playmaker kojeg imamo", kazao je trener Beograđana Dragan Šakota.

I sami saigrači su stali uz Čovića, istakavši da ne žele da šute i da igrači moraju podržavati jedni druge.

Top Komentari

dinas
Koji debili mogu ovo raditi svojim igracima dok pobjedjuju Olimpiakos?Sto je najgore sto se ti tkz navijaci sastoje od 10%mafije i 90 %djecurlije kojim je tih 10%uzor u zivotu sto je najveci poraz drzavi a posebno sportu jer ti navijaci nemaju nikakve vese sa sportom.Klub koji dozvoli da se ivakvi ista pitaju postaju njihovi taoci.Zato u Engleskoj ide zabrana dolaska na stadion bilo kome ko se ogrijesi o klubska pravila ili zakon i zbog toga su klubovi tako jaki
4 1
magistar
Domaceg kvalitetnog pleja treba tri puta jace podrzati nego stranca. Glupsoni
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi