Real bez problema savladao Maccabi
Košarkaši Reala potvrdili su odličnu formu

Madridski tim potvrdio odličnu formu

Real bez problema savladao Maccabi

Košarkaši madridskog Reala večeras su u svojoj dvorani savladali Maccabi sa sigurnih 79:63.

Domaći košarkaši od početka do kraja imalli su potpunu kontrolu u ovom susretu.

Maccabi je od početka bio u podređenom položaju i to se u svih 40 minuta nije nijednom promijenilo. Prednost koju su madridski košarkaši stvorili nakon prvog perioda nije bila upitna, te je samo rasla do kraja utakmice. Real je nakon nešto lošijeg ulaska u sezonu uhvatio pobjednički ritam i sada tim Pabla Lasa izgleda kao konkurentan za osvajanje Eurolige.

U ovom trijumfu Real je predvodio Gabriel Deck sa 16 poena, dok je Randolph ubacio jedan manje. Po 10 su ubacili Tavares i Llull. Wilbekien s 18 koševa i Žižić sa 14 bili su jedini raspoloženi kod Maccabija.  

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi