Sergio Llull potapšao po glavi trenera Murcije, on ljutito krenuo na njega, pa ga Musa smirivao

Nemile scene na poluvremenu Reala i Murcije

Sergio Llull potapšao po glavi trenera Murcije, on ljutito krenuo na njega, pa ga Musa smirivao

E. Čaušević

Real Madrid danas je bez većih problema uspio u meču petog kola španske Endesa lige da pobijedi Murciju sa 106:92, no meč je obilježio incident s kraja prvog poluvremena utakmice koji se desio između Sergija Llulla i gostujućeg trenera Sita Alonsa.

Real je uspio lagano da dođe do pobjede protiv Murcije koja je otpor Kraljevima pružila samo u prvom poluvremenu, dok je u nastavku dominirao domaći tim.

No, bilo je i nekih varnica na terenu kada su gosti pokušavali da isprovociraju igrače Reala, ali u tome nisu uspjeli. Bilo je i dosta verbalnih okršaja, a sve je kulminiralo na kraju prvog poluvremena sukobom Llulla i Alonsa.

Nakon što je prvi dio meča završen igrači oba tima krenuli su ka svlačionicama, a Llull je prišao treneru Murcije i nešto mu dobacio, a zatim ga je "potapšao" po glavi.

To se treneru Murcije nije svidjelo jer mu Llull očito nije ništa lijepo rekao zbog čega je izgubio živce i htio je da se obračuna s iskusnim igračem Reala koji je uveliko već bio skoro u tunelu dvorane u Madridu.

Oglasi

Alonso je dozivao Llulla da stane jer mu je imao nešto reći, ali tu se zadesio i Džanan Musa koji je odlučio da reaguje.

Bh. reprezentativac zaustavio je trenera Murcije i pokušao ga je smiriti, a potom su stigli i ostali članovi gostujućeg tima koji su također Alonsu govorili da se smiri.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Na kraju su svi otišli u svlačionicu, a kada su se vratili na parket situacija je bila dosta smirenija.

Real Madrid je uspio na kraju lagano u drugom poluvremenu da slomi otpor Murcije, a na svu sreću više nije bilo nemilih scena.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi