Real ponovo bolji od Panathinaikosa
Košarkaši tima iz Madrida upisali su i drugu pobjedu u play-off seriji protiv Panathinaikosa

Tim iz Madrida pred plasmanom u narednu rundu

Real ponovo bolji od Panathinaikosa

E. Dindić

Real Madrid slavio je i u drugoj utakmici play-off serije protiv Panathinaikosa. Na kraju bilo je ubjedljivih 78:63 za tim iz Madrida. 

Nakon prvog perioda Real je već imao prednost od 21:8. Nastavak susreta donio je tek nešto bolju igru tima iz Atine, pa se na veliki odmor otišlo pri prednošću Reala rezultatom 61:41.

Drugi dio susreta nije donio pretjerano uzbudljivu košarku pa je Real sigurno priveo susret kraju rezultatom 78:63.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bili su Facundo Campazzo sa 13 poena sedam skokova i devet asistencija, dok je Jeffrey Taylor susret završio sa 11 postignutih poena.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Panathinaikos u ovom susretu prevodio je DeShaun Thomas sa 13 poena i Sean Kilpatrick sa 10 poena.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije