Rekli su mu da više nije za NBA lige, a onda ih je Melo demantovao sjajnim zakucavanjem

Vraća se lagano u formu

Rekli su mu da više nije za NBA lige, a onda ih je Melo demantovao sjajnim zakucavanjem

Endin Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa sinoć su u gostima pobijedili Chicago Bullse sa 117:94.

Portland je lakše od očekivanog uspio da upiše pobjedu na gostovanju u Chicagu, a Trail Blazersi sada imaju omjer od 12 poraza i šest pobjeda.

Ipak, priča večeri bio je nevjerovatni Carmelo Anthony koji se nakon više od godinu dana vratio u NBA. Za njega su mnogi rekli da nema šta tražiti u najjačoj ligi svijeta, ali ih je on demantovao na odličan način.

Anthony je vodio Portland do nove pobjede, te je uspio Bullsima da ubaci 25 poena. Kritičari su govorili da je Melo van forme i da više ne može ni skočiti kako treba, no on je sjajnim zakucavanjem pokazao svima da ima još mnogo da pokaže prije penzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi