Renfroe je bio junak Partizana, ali navijačima se morao opravdati zbog nesvakidašnjeg razloga
Zaista nesvakidašnja situacija

Dao sasvim jasan odgovor

Renfroe je bio junak Partizana, ali navijačima se morao opravdati zbog nesvakidašnjeg razloga

S. Mlaćo

Za veoma kratak period nekadašnji bh. reprezentativac Alex Renfore osvojio je navijače Partizana. Renfore je pokazao da će biti veliko pojačanje za Beograđane, a u pobjedi protiv Mornara 75:73 bio je i ključna prevaga u u susretu koji će se zbog velikih uzbuđenja na kraju dugo pamtiti.

Zanimljivo da je Renfroe u duelu protiv Olimpije zaigrao u crvenim patikama, što je zasmetalo Partizanovcima, koji baš i ne vole crveno ponajviše jer je to boja najlućeg rivala Crvene Zveze.

Ipak, već protiv Mornara Renfore je zaigrao u patikama crne boje, a navijačima je priznao da su to iste patike koji je samo obojio.

Dodao je da uskoro dobija nove, te da će u sadašnjim biti još par utakmica.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi