Trener Bošnjaka nakon poraza od Sparsa

Rešidović: Ja nikad u životu nisam izgubio 10 utakmica, ali Bože moj...

Ekipa Bošnjaka je danas poražena na gostovanju kod Sparsa rezultatom 82:72. Ipak, košarkaši Bošnjaka su pružili sjajnu igru u drugom poluvremenu, te su uspjeli upisati podnošljiv poraz s obzirom da su na pauzu otišli sa zaostatkom od čak 29 poena.

Nakon poraza svoje ekipe od Sparsa govorio je trener Bošnjaka Amir Rešidović.

"Čestitam Sparsima na zasluženoj pobjedi. Mi kada smo i dolazili na utakmicu, s obzirom na naš dosadašnji skor, razmišljali smo samo da pružimo što bolji otpor ovoj ekipi. Međutim, sve ono što smo dogovarali u svlačionici nismo primijenili na terenu", istakao je Rešidović.

"Ovi mlađi igrači su ipak uspjeli vratiti rezultat na kraju. Pokazali smo malo više želje, onda nas je počela slušati i lopta i pogodilo smo nekoliko šuteva...U prvom poluvremenu nismo postojali odbrambeno, primili smo 55 poena, a 27 u drugom poluvremenu", izjavio je trener Bošnjaka, pa se osvrnuo na loš omjer Bošnjaka, koji je prvi polusezonu prvenstva BiH okončao na zadnjem mjestu:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ja nikad u životu nisam izgubio 10 utakmica, ali Bože moj. Ja sam ljudima u klubu podnio ostavku, ali oni su procijenili da trebam ostati...Ipak, ne bježim od posla, ne mogu ja sad reći igrači su krivi ja nisam. Objektivno nekoliko utakmica smo trebali i pobijediti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti