Reynolds pred potpisom za Olimpiju

Amerikanac se vraća u ABA ligu

Reynolds pred potpisom za Olimpiju

M. Šljivak

Američki košarkaš Scottie Reynolds (31) blizu je potpisa ugovora sa ljubljanskom Olimpijom.

Ovaj 31-godišnji bek dogovorio je sve uslove saradnje sa slovenačkim velikanom i uskoro bi se trebao priključiti ovom timu, gdje će sigurno predstavljati veliko pojačanje.

Reynolds je proteklu sezonu proveo u redovima ruskog Zenita. Imao je solidne učinke od pet poena i gotovo pet asistencija po meču u Eurocupu, ali sigurno je da će u Olimpiji imati mnogo više prostora za igru.

Reynolds je itekako poznato ime u evropskoj košarci. U karijeri je promijenio veliki broj klubova, a igrao je za Cibonu, Brinnnndisi, Nymburk...

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Dok je nosio dres Cibone bio je najbolji asistent ABA lige u sezoni 2016/2017.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi