Rezovi u Igokei: Raskinut ugovor s Cliffordom

Amerikanac dobio otkaz

Rezovi u Igokei: Raskinut ugovor s Cliffordom

Američki košarkaš Dennis Clifford više neće nastupati za Igokeu, potvrdio je ovaj bh. tim.

Clifford je među Igose stigao ljetos, vjerovalo se da će biti veliko pojačanje, ali to nije opravdao i na kraju je s njim raskinuta saradnja.

Raskidu saradnje prethodio je poraz u prethodnom kolu od Crvene zvezde, koji je za Igokeu bio najubjedljiviji u dosadašnjem toku ABA lige, a svom sada već bivšem košarkašu, iz Aleksandrovca su poželjeli sve najbolje.

Kroz nekoliko mjeseci Clifford je za Igokeu upisao četiri nastupa u ABA ligi i pritom zabilježio 4,5 poena i 3,1 skok po utakmici, što je daleko manje od onoga što su očekivali u klubu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Podsjetimo, prije nego što je došao u Igokeu, Clifford je nastupao za berlinsku Albu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi