Crvena zvezda ponizila Igokeu u Beogradu!
Zvezda je na kraju slavila sa 103:61

Beograđani nisu imali milosti prema bh. predstavniku

Crvena zvezda ponizila Igokeu u Beogradu!

S. Pašalić

Crvena zvezda je u posljednjoj utakmici 6. kola ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić" ugostila Igokeu i slavila sa ubjedljivih 103:61.

Već na samom početku meča je bilo jasno da bh. predstavnik neće imati šta tražiti u ovoj utakmici i Zvezda je na kraju ove dionice imala vodstvo 29:18.

Nastavak je donio još bolju igru domaćih koji su konstantno povećavali svoju prednost i na poluvrijeme otišli sa vodstvom 53:28.

Ista slika je viđena i u trećoj četvrtini pa je Crvena zvezda u jednom trenutku stigla i do 34 poena razlike, a rezultat na kraju ove četvrtine je glasio 76:45.

Do kraja je Zvezda uspjela još dodatno povećati svoju prednost pa je na kraju slavila sa visokih 103:61.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Billy Baron je predvodio domaće do pobjede sa 19 poena, dok je kod gostiju Vaughn također sa 19 poena bio najefikasniji.

Zvezda je sada na omjeru 4-2, dok Igokea i dalje ima jednu pobjedu i na omjeru je 1-5.

Top Komentari

cavendish
cuj predstavnik bh,
0 0
Kiss
neka su vas raštimali,kad imate pogrešnu zastavicu na leđima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi