Rick Pitino potvrdio: Preuzimam Panathinaikos!
Poslije Larry Browna koji je na klupi talijanskog Torina još jedno veliko američko trenersko ime dolazi na Stari kontinent.

Uvjeti ugovora nisu objelodanjeni

Rick Pitino potvrdio: Preuzimam Panathinaikos!

Ono što se šuškalo danima nakon otkaza koji je uprava Panathinaikosa uručila Xaviju Pascualu danas se potvrdilo. Rick Pitino, jedan od najuglednijih američkih košarkaških trenera preuzet će Panathinaikos.

Potvrdio je to sam Pitino na svom twitter profilu na kojem je jutros napisao: "Čestit Božić svima! Zahvalio bih se Dimitrisu Giannakopoulosu na jedinstvenoj prilici da treniram Panathinaikos, klub ogromne tradicije! Jedva čekam da pomognem"!

Pitino je dugi niz godina proveo na klupama sveučilišta Kentucky i Louisville okitivši se NCAA titulama s oba tima. Razdoblje od 1997-2001 proveo je na klupi Boston Celticsa s kojim nije imao previše uspjeha no ni ta manje uspješna epizoda nije utjecala na njegov status kultnog trenera u Sjedinjenim Državama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi