Rick Pitino preuzima Panathinaikos?!
Rick Pitino u Americi ima status kultnog trenera a većinu svoje karijere proveo je na sveučilištima Kentucky i Louisvile

Bomba iz Atene samo dan nakon otkaza Pascualu

Rick Pitino preuzima Panathinaikos?!

Grčki košarkaški gigant koji je sinoć nakon debakla u Madridu uručio otkaz treneru Xaviju Pascualu blizu je postizanja dogovora s američkim legendarnim trenerom Rick Pitinom.

Izvori bliski klubu govore da je dogovor jako blizu i da će Pitino već iza katoličkog Božića voditi svoje prve utakmice na klupi Panathinaikosa. Podsjetimo, španjolski stručnjak dobio je otkaz nakon serije jako loših rezultata u posljednje vrijeme a kap je prelila čašu nakon sinoćnjeg debakla u Madridu protiv Reala.

Rick Pitino u Sjedinjenim Državama ima status kultnog trenera. Najveće rezultate postigao je sa sveučilištima Kentucky i Louisvile na čijim je klupama kombinirano proveo 24 godine. NCAA titule osvojio je 1996 godine s Kentuckyjem te 2013 s Louisvileom. Od 1997 do 2001 vodio je Boston Celticse na čijoj klupi je u 4 sezone postigao score od 192 pobjede i 220 poraza.

Učinak na sveučilišnim utakmicama ovog legendarnog trenera je 647 pobjeda i 392 poraza. Kako ovo još uvijek nije potvrđena vijest iz grčke managerske agencije GPK potvrđeno je da je jedan od kandidata za vrelu klupu grčkog prvaka i nedavni izbornik naše reprezentacije Jasmin Repeša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti