Robert Rikić novo pojačanje OKK Sloboda?
Tuzlaci od početka sezone imaju problema na centarskim pozicijama, sigurno je da bi dolazak Rikića predstavljao dobro pojačanje za Slobodu (FOTO: ABA liga)

Tuzlaci žele stasitog centra

Robert Rikić novo pojačanje OKK Sloboda?

E. Dindić

Košarkaši Slobode igraju veoma loše u posljednje vrijeme, te sigurno je da novi trener Damir Mulaomerović moraće dodatno osnažiti roster pred iskušenja koja ih očekuju u nastavku sezone. 

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba, čelni ljudi ovog kluba kontaktirali su dojučerašnjeg košarkaša Splita Roberta Rikića koji igra na poziciji centra. Rikić je ovu sezonu počeo u redovima popularnih žutih, ali sa istim je vrlo brzo raskinuo ugovor na obostrano zadovoljstvo.

On je na devet utakmica koliko je odigrao za Split bio na prosjeku od 6,1 poen, 2 skoka za 11 minuta koliko je provodio na parketu.

U narednim danima sigurno je da ćemo znati više oko ovog transfera, te da li će se zainteresovane uspjeti dogovoriti.

Promo

Top Komentari

Haresolina
Problem je što je to zasićen igrač i bez entuzijazma. Džaba mu 219 cm visine. Treba rvo posložiti u glavi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi