Russell Westbrook pozitivan na Covid-19

Zvijezda Rocketsa se osjeća dobro

Russell Westbrook pozitivan na Covid-19

Zvijezda Houston Rocketsa Russell Westbrook je saopštio da je pozitivan na Covid-19, malo prije nego što je trebao put Orlanda sa ostatkom ekipe.

Sjajni bek se sada nalazi u karantini.

"Testiran sam na Covid-19 pred put ekipe u Orlando i moj test je poztivan. Trenutno se osjećam dobro, u karantini sam, i jedva čekam da se ponovo pridružim svojim saigračima, kada bude vrijeme za to. Hvala svima na lijepim željama, nastavite nas podržavati. Molim vas shvatite virus ozbiljno, ostanite sigurni, stavite maske", poručio je Westbrook.

Russell Westbrook sada mora biti u karantini, a prije nego što se pridruži ekipi u Orlandu mora imati dva negativna testa u razmaku od najmanje 24 sata. Potom će ponovo biti testiran kada stigne u Orlando, što je standardna procedura za sve igrače koji ulaze u "balon".

Podsjetimo, NBA liga se konačno treba nastaviti krajem ovog mjeseca, a sve utakmice će se igrati u Disney World kompleksu u Orlandu.

Top Komentari

Maestro
Ko mu **** mater čitav svijet mora znati da on ima virus a obični smrtnici ne spominje se
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi