Sam ušao u igru, pa dobio otkaz

Nesvakidašnji potez Igora Josipovića

Sam ušao u igru, pa dobio otkaz · Saznajemo

Igor Josipović, dojučerašnji kapetan OKK Sparsa, na nesvakidašnji način okončao je svoju priču u sarajevskom klubu. 

Naime, tijekom prve utakmice za treće mjesto u prvenstvu protiv Bosne, mjestu koje je vodilo u ABA 2 ligu Josipović je bez poziva svog trenera Ivana Opačka sjeo na klupu za izmjene i ušao u igru.

U utakmici u kojoj je Maksim Šturanović demolirao Sparse, njihova obrana nije pronalazila način da zaustavi korpulentnog srbijanskog centra te se Josipović odlučio na ovaj nesvakidašnji potez.

Kako saznaje SportSport.ba, Milutin Đukanović je stao u obranu Josipovićevog čina i njega samoga na što u upravi Sparsa nisu imali sluha ni razumijevanja, te su u vrlo kratkom vremenu dobili sporazumne raskide ugovora.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Bosna je pobjedom 71:67 u majstorici osvojila 3.mjesto i izborila ABA 2 ligu.

Top Komentari

ratip irats
Nesportski, ali ipak mangupski potez. Tuga je na cemu nesposobni treneri grade autoritet...
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi