Sammy Mejia pred odlaskom u mirovinu

Sjajni Amerikanac dominikanskog porijekla

Sammy Mejia pred odlaskom u mirovinu

Košarkaš Tofasa Sammy Mejia najvjerojatnije je odigrao svoje zadnje minute u košarkaškoj karijeri.

Ovaj košarkaš koji je dobro poznato ime u Europi uz američko ima i državljanstvo Dominikanske Republike najbliži je odlasku u mirovinu.

Njegov agent, Turčin Caglar Coskun rekao je slijedeće:

"Sammy trenutačno razmatra odlazak u košarkašku mirovinu. Zasad ostaje u Americi i u narednim danima će donijeti konačnu odluku, no kako stvari stoje, zasad je najbliži završetku karijere" - kazao je Coskun.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Mejia je zadnje tri sezone igrao za Tofas dok u svom životopisu ima i jednu sezonu u moskovskom CSKA, a prije Tofasa igrao je također u Turskoj za Banvit. Rođen je 1983. godine u Bronxu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi